Campus oost
Smartschool Facebook 

Duathlon voor leerlingen van LO/SP en hun ouders

OOK VOOR OUDERS

Dit jaar pakken we uit met een grootse DUATHLON op de opendeurdag!

Op vraag van de ouderrraad en enkele ouders willen we de duathlon ook voor u, ouders, open stellen. Alle leerlingen van de Sportschool worden verwacht om deel te nemen aan onze activiteit. (lln van de 2de graad van 13.45u tot 16u, lln, van de 3de graad van 15.45u tot 18u). Nu krijgt ook u de kans om je beste beentje voor te zetten voor deze activiteit.

De duathlon wordt uiterst professioneel opgevat en zal een belevenis zijn voor u en onze sportleerlingen De parking aan de voorzijde van de school wordt omgebouwd tot de start-, wissel- en aankomstzone van onze duathlon. Het loop- en fietstraject wordt afgebakend door de politie en wordt verkeersvrij gemaakt. 40 seingevers zorgen mee voor een vlot en veilig verloop.

De leerlingen van de 2de graad starten om 14u, de leerlingen van de 3de graad geven we het startschot om 16u. De categorie van de ouders start met de 3de graad. Dus om 16u. Je kiest zelf je loop-fiets-loopafstand. Keuze uit 3 km lopen - 12 km fietsen - 3 km lopen of 4 km lopen - 16 - km fietsen - 4 km lopen.

We zijn ervan overtuigd dat deze unieke activiteit en enorme ervaring en uitdaging zal zijn voor u en al onze sportleerlingen. Wie wordt de kampioen van het 3de, 4de , 5de of 6de jaar?

Wie van onze ouders kan tippen aan ons jeugdig geweld?

Inschrijven kan via Bruno Debo: debo_bruno@hotmail.com

Hebt u het niet zo voor actie, maar wil je toch je steentje bijdragen? Dan nodigen we je graag uit om mee te helpen aan de organisatie. Voor de organisatie van de duathlon hebben we zeer veel helpende handen nodig. Wil je je zoon/ dochter komen aanmoedigen en tegelijkertijd meehelpen? Dan horen we het graag zo snel mogelijk via het emailadres van Bruno Debo.

Hopelijk kunnen we u verwelkomen op 22 april!

Met sportieve groeten

Sportteam RHIZO Sportschool