College Zwevegem
Smartschool Facebook Twitter

Tweedaagse studiereis naar Trier: 17-18 november 2016 (3 Latijn en 4 Latijn)

Enkele bedenkingen van leerlingen…

Na vier jaar was het eindelijk zover… Vier jaar hadden we uitgekeken naar deze trip! Het is moeilijk om de hoogtepunten van deze tweedaagse uit te kiezen maar de Porta Nigra, de Basilica, de Dom en het amfitheater zijn echt toppers.

Ook de groepssfeer zat goed! Nieuwe vriendschappen werden gesloten en bestaande werden verder uitgebouwd.

De timing van deze tweedaagse was ook perfect: net voor de proefwerken ons nog even kunnen uitleven. Onze lachbuien zullen we wellicht niet snel vergeten. Voor ons een geslaagde reis, vol mooie momenten! (Arthur en Noah)


 

In Trier bezochten we verschillende reusachtige monumenten zoals de Porta Nigra, het amfitheater, de Keizersthermen, de Basilica… Niet alleen het bezoeken en het bestuderen van de gebouwen was leuk maar ook de tijd die je doorbrengt met je klasgenoten was is max. Een ervaring om nooit te vergeten! (Arina)


 

Een super toffe reis: Trier ontdekken, de klassfeer verbeteren, een lesje cultuur krijgen waarbij je veel zelf kan ontdekken.

Het was een indrukwekkende ervaring die voor mij gerust nog wat langer mocht duren door de toffe ambiance. Vooral de groepsfoto’s bij het prachtige Keurvorstenpaleis zijn voor mij één van de mooiste souvenirs.

Waarschijnlijk zullen mijn ouders en mijn zus een hele avond mogen luisteren naar mijn enthousiaste verhalen! (Sarah)

 

Foto's bij '20161127 Trier Latijn'