Hotelschool Kortrijk
Smartschool Facebook Twitter

Oud-leerling in de kijker: Ali Barikro

RHIZO Hotelschool Kortrijk waarschuwt voor valse pannenkoekenverkoop

RHIZO Hotelschool Kortrijk waarschuwt voor een valse pannenkoekenverkoper. Iemand zou in naam van de Hotelschool pannenkoeken verkopen aan 5 euro per pak ten voordele van een buitenlandse studiereis. De verkoper belooft de pannenkoeken een week later aan huis te leveren. Daar is echter niets van aan en de bestelde pannenkoeken worden nooit geleverd.

Mensen die twijfelen over de echtheid van een aankoop, kunnen steeds bellen naar de Hotelschool op het nummer 056 25 87 41.

Ali volgde de afdeling Grootkeuken in onze school en studeerde af in 2001. We herinneren ons Ali als een minzame, vriendelijke en altijd beleefde leerling, en die uitstraling heeft hij nog altijd.

Voor Ali zelf blijft vooral de gemoedelijke sfeer van het St.Niklaasinstituut bij, als hem naar zijn schoolse ervaringen gevraagd wordt.

We noteerden in het kort zijn verhaal:

In 1986 ontvluchtte de toen 5-jarige Ali met zijn ouders Iran tijdens de langdurige en wrede Iraaks-Iraanse oorlog (1980-1988). Hoewel het plan was om naar Canada te emigreren, belandde de familie in België. Na enkele maanden verblijf in “het klein kasteeltje” (opvangcentrum in Brussel), belandde de familie Barikro in Zuid-West-Vlaanderen. Ali’s vader begon al vlug een tweedehands autohandel. In 1992 openden Ali’s ouders een succesvolle pizzeria (met dank aan de kookkunsten van Ali’s mama) in Harelbeke: PizzaHome.

In 2010 verhuisde PizzaHome naar Kuurne, en sinds 2012 is Ali officieel zaakvoerder. Tot op vandaag vormen mama’s recepten en de altijd verse ingrediënten het leidmotief van de zaak. We mogen dan ook fier zijn op deze sympathieke oud-leerling, en wensen hem veel succes verder!

www.pizzahome.be

 

 

Foto's bij 'oud-leerling in de kijker'