Hotelschool Kortrijk
Smartschool Facebook Twitter

Bangeleuk!

RHIZO Hotelschool Kortrijk waarschuwt voor valse pannenkoekenverkoop

RHIZO Hotelschool Kortrijk waarschuwt voor een valse pannenkoekenverkoper. Iemand zou in naam van de Hotelschool pannenkoeken verkopen aan 5 euro per pak ten voordele van een buitenlandse studiereis. De verkoper belooft de pannenkoeken een week later aan huis te leveren. Daar is echter niets van aan en de bestelde pannenkoeken worden nooit geleverd.

Mensen die twijfelen over de echtheid van een aankoop, kunnen steeds bellen naar de Hotelschool op het nummer 056 25 87 41.

Op 29/10 was er terug Bangeleuk in het winkelcentrum van Kortrijk. Dit is een evenement op kindermaat rond het thema Halloween. De kinderen staan centraal en zijn de sterren van het event.

Ook Katholieke scholengroep RHIZO was aanwezig en verraste de kinderen met een griezelkelder, schminkstand en heerlijke pompoensoep.

In deze laatste stand van RHIZO Hotelschool Kortrijk stonden Chef Koether en enkele leerlingen van 4 Restaurant & Keuken in voor kinderanimatie (het vormen en uitsteken van pasta) en serveerden bangelekkere pompoensoep aan meer dan 600 personen!

Foto's bij 'Bangeleuk'