Hotelschool Kortrijk
Smartschool Facebook Twitter

Oud-leerling Martijn Defauw

Naam zaak :              Restaurant Rebelle
                                     Rekkemsestraat 226  8510 Marke
                           

Contactgegevens :   Tel : 056/21 94 50
                                      Mail : tessa@restaurantrebelle.be

                                     Site : www.facebook.com/thisisrebelle

Naam oud-leerling : Martijn Defauw
                                     Tessa D’Haene (partner – opleiding
                                     Hotelmanagement)

Loopbaan :                 Stage Restaurant De Herborist Brugge
                                      Restaurant Table d’Amis Kortrijk
                                      Restaurant Damier Kortrijk

                                      Eigen zaak :  Restaurant Rebelle Marke (2017)

Profiel eigen zaak :  Rebelle is ontmoetingsplaats voor jong en oud die
                                     op zoek zijn naar betaalbare gastronomie.
                                     Wij streven ernaar een restaurant te zijn die door
                                     de gasten omschreven wordt als warm en
                                     gastvrij. Kwaliteit staat daarbij op alle vakken
                                     centraal alsook het gebruik van eerlijke,
                                     verantwoorde producten. De keuken is
                                     hedendaags, jong en vernieuwd, met oog voor
                                     detail & evenwicht. Er worden creatieve
                                     gerechten geserveerd, met invloeden uit de
                                     Oosterse cultuur. Daarnaast is de keuken het
                                     verlengde van de chef en krijgen de gerechten op
                                     die manier hun eigen identiteit. Toegankelijk,
                                     geen pretenties, minimalistisch met een kleine
                                     schittering en een snuifje pit.

 

Vermelding GaultMillau : (13 op 20)

Pas van begin oktober open, kreeg Restaurant Rebelle
al een beoordeling. Rebelle serveert streekgebonden
producten met een Oosterse toets. Martijn Defauw (30)
kreeg eerder 13 op 20 als jonge chef-kok van het
restaurant-hotel Damier in Kortrijk. Daar werkte hij drie
jaar na eerder ervaring te hebben opgedaan in de
sterrenrestaurants de Herborist in Sint-Andries en
Table d'Amis in Kortrijk.

 

 

Doedag

22
22 mei 2018
Doedag