Hotelschool Kortrijk
Smartschool Facebook Twitter

RHIQUIZO

Het is opnieuw zo ver ... de inschrijvingen voor onze jaarlijkse quiz zijn geopend. Snel inschrijven is de boodschap, wil je zeker zijn van één van de felbegeerde tafeltjes!

Zaterdag 24 maart 2018 is er de zevende editie van onze quizavond voor iedereen (vanaf 16 jaar) met quizkriebels.
Zoals vorig jaar aangekondigd, is een van onze quizmasters, Céline (aka mevr. Craeynest), directeur geworden van RHIZO Hotelschool Kortrijk. Vanaf dit jaar is de quiz dan ook een organisatie van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen Kortrijk en RHIZO Hotelschool Kortrijk samen: RHIQUIZO!

We hopen in de eerste plaats veel ouders en oud-leerlingen te mogen ontvangen. We zouden natuurlijk graag hebben dat jij er ook bij bent.

Zoek snel vijf andere enthousiastelingen voor jouw ploeg (maximum zes deelnemers per ploeg) en schrijf je in door een mail te sturen naar rhiquizo@rhizo.be. Vermeld in je mailtje zeker je (originele) ploegnaam en een contactpersoon met telefoonnummer.

Schrijf 25 euro over op rekeningnummer BE60 7384 2890 0070 van RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen Kortrijk met als mededeling: RHIQUIZO + de naam van de quizploeg. Je ontvangt een bevestigingsmail als je inschrijving volledig in orde is.

We stellen de eerste vraag stipt om 19.30 uur, je bent welkom vanaf 18.30 uur in de sporthal van het Lyceum. De opbrengst van onze ondertussen welbefaamde quiz wordt geïnvesteerd in de algemene schoolwerking en een deel wordt aan verschillende goede doelen geschonken.