Hotelschool Kortrijk
Smartschool Facebook Twitter

Jong Keukengeweld zoekt vers vlees

Jongeren koken voor jongeren: dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Toerisme Vlaanderen. Jong Keukengeweld verenigt jonge topchefs die Vlaamse gastronomie belichamen en tot bij jongeren brengen.

 

Hoe ze dat doen? Door voor perfectie te gaan zonder gepolijst te zijn. Door elkaar te inspireren en uit te dagen. Door ongeacht de omstandigheden – ondergronds, in de lucht, op het strand, in toprestaurants en over de hele wereld – de lekkerste gerechten te bereiden. Door terug naar hun 'roots' te gaan: van 'farm to fork'. Dat is wat ze voor ogen hebben, dat is wat Jong Keukengeweld-chefs doen. Gedaan dus met stijf gedoe. Topgastronomie – Vlaamse gastronomie, dus – draait vooral om smaken, proeven, zintuigen prikkelen en durven.

 

 

Doedag

22
22 mei 2018
Doedag