Hotelschool Kortrijk
Smartschool Facebook Twitter

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Leielandscholen
Leielandscholen

Extra nieuwsbrief november 2016

Geachte fijnproever

 

Via deze nieuwsbrief wensen we onze traditionele whisky-avond nog eens extra in de kijker te plaatsen.

 

Van harte welkom!

leerlingen en personeel RHIZO Hotelschool Kortrijk

 


Thema-avond 'A TASTE OF SCOTLAND'

Liefhebbers van whisky kunnen terug terecht in de Hotelschool voor onze jaarlijkse whisky-avond.

Op dinsdagavond 29 november zijn er nog enkele plaatsen vrij!

Begin alvast te genieten:

Goldlys - 12y proevertjesbord met mossel/kabeljauw/wildbloedworst/St.-Jacobsvrucht  
Glengoyne - 15y kreeft à la nage met posteleinboter
Glenfarclas - 15y pie met eendenbout en wintergroentjes
Glengoyne cask strength 58,2% hertfilet 'Rossini', kastanje, aardpeer en witlof
Six Isles vatted malt Shropshire, gerookt ijs, Luikse stroop, vlierbesijs

€ 70,00 incl whisky, water en koffie

 

U kan reserveren via tafelen@rhizo.be of elke werkdag telefonisch via het rechtstreeks nummer 056 51 97 15. De reservering via mail is enkel geldig na ontvangst van een bevestigingsmail.

 

Speciale wensen (bv. vegetarisch) kunnen tijdens de reservatie doorgegeven worden. Gelieve hier ook te vermelden indien we moeten rekening houden met bepaalde allergenen!

 

 


te noteren in uw agenda

  • 13/12/16 – degustatieavond wijnen uit Duitsland (€ 25 all in)
  • 17/01/17 - degustatieavond natuurlijke wijnen (€ 25 all in)
  • 24/01 en 31/01: thema-avond (€ 60 all in): bier en gerecht (€ 25 all in)
  • 25/04/17 - degustatieavond abdijbier versus trappistenbier (€ 25 all in)
  • 08/05 - 12/05: lenteweek (€ 45 all in)
  • 30/05/17 - degustatieavond vermouth (€ 25 all in)