Lyceum OLV Vlaanderen
Smartschool Facebook Twitter

Sportieve leerlingen 2016-2017

Op het einde van het schooljaar werden traditiegetrouw drie leerlingen van onze school verkozen tot 'sportieve leerling van het jaar'.

Eerste graad:
Andres Van Belle (klas 11)

 


Andres is een erg sportieve jongen. Hij komt vaak op maandagmiddag voetballen tijdens de georganiseerde middagsport en deed met erg veel SVS-activiteiten mee op woensdagnamiddag. Veldlopen en minivoetbal tegen andere Kortrijkse scholen stonden met stip genoteerd in zijn sportagenda. Andres, een dikke proficiat voor je sportieve houding, waarmee je andere leerlingen inspireert!

Tweede graad:
Marlon Van Oost (klas 45)

 

 


Marlon is een erg sportieve vierdejaarsleerling die een voetbalcarrière als doelman bij KV Kortrijk combineert met een erg gedreven inzet op onze school tijdens de sportlessen. Marlon gebruikt zijn speciale KVK-statuut waardig. Hij zorgt voor een evenwichtige studie-sporttijdsbesteding, en dit wordt ten zeerste geapprecieerd door alle lo-collega's en medeleerlingen!

Derde graad:
Vincent Debeaussaert (klas 63)

  


Vincent heeft zich jarenlang ingezet voor de schoolsport op woensdagnamiddag. Hij nam deel aan verschillende loopcrossen en zwemmeetings. Hij werd eveneens geselecteerd voor de Kortrijkse jumelagefeesten in september 2016. Dit jaar was hij bovendien een volwaardig lid van de handbalploeg scholieren jongens. Ook buiten de school is hij actief en legt hij zich toe op triatlon.