Rhizo logo lines

RHIZO? DA'S JIJ WIJ ONDERWIJS!

Welkom in RHIZO. Een warme scholengroep waar jij je meteen thuis voelt. Waar je toekomst begint. En waar we samen met jou op pad gaan.

Ontdek ons aanbod!

RHIZO van 2018 naar 2022

In onze scholen die leerplichtonderwijs inrichten bieden we inspirerend onderwijs en warme opvoedingsondersteuning aan jonge mensen van 12 tot 20 jaar om hen aan te zetten tot democratisch burgerschap, hun talenten te ontplooien en sterk in het (samen)leven te staan.

RHIZO werkt elke dag aan een mooie toekomst. Dat doen we via vier grote lijnen waar we vier jaar lang (van 2018 tot 2022) aan werken. Twee rode draden verbinden deze strategische lijnen en vormen het DNA van onze scholengroep: zorg en kwaliteit.

Leerlingen
We versterken de wil van onze leerlingen om gemotiveerd te leren en om fijn samen te leven.
Medewerker
We bouwen aan een duurzaam personeelsbeleid om leren en werken met 'goesting' voor al onze medewerkers mogelijk te maken.
Verbindingen
We leggen slimme verbindingen om voor onze leerlingen en medewerkers de meest fantastische leerervaringen mogelijk te maken.
Onderwijsinnovatie
We pionieren in én implementeren onderwijsinnovaties om het leerproces bij onze leerlingen en medewerkers te optimaliseren.

Agenda

Elke dag valt er heel wat te beleven! Hieronder vind je wat er binnenkort gebeurt in RHIZO! Kom jij mee beleven?

03/09/18
Eerste schooldag
22/09/18 — 23/09/18
Levensloop
09/10/18
Pedagogische studiedag
22/03/19
Infoavond

Wie? Wat? Waar?

Heb je nog vragen over een school of studierichting? Wil je meer weten? Contacteer ons dan en je krijgt snel een antwoord terug.

Ik wil contact opnemen met (iemand in) een school!