Lyceum OLV Vlaanderen
Smartschool Facebook Twitter

Infodagen & opendeur

Infoavond

vrijdag 10 maart om 19.00 uur

Ga je volgend jaar naar een nieuwe school, als eerstejaars of ouderejaars? Dan is ‘Vlaanderen’ misschien wel de perfecte bestemming voor jou. Kom het samen met je ouders ontdekken tijdens onze infoavond op 10 maart. We organiseren een speciaal programma, met daarna een rondleiding in kleine groepen. Als je in het zesde leerjaar zit, dan kun je onze school leren kennen door even in de huid te kruipen van een echte eerstejaarsleerling.

 


    

Infoavond exclusief voor toekomstige eerstejaars

vrijdag 21 april om 19.00 uur

Zit je in het zesde leerjaar, en moet je volgend jaar dus naar een nieuwe school? Dan is ‘Vlaanderen’ misschien wel de perfecte bestemming voor jou. Kom het samen met je ouders ontdekken tijdens onze infoavond op 21 april. Je kruipt even in de huid van een echte eerstejaarsleerling, terwijl je ouders een speciaal programma volgen met daarna een rondleiding in kleine groepen.

 


 

Opendeur

zaterdag 22 april van 14.00 tot 18.00 uur

Zodra de winter voorbij is, komt de zomervakantie snel in zicht. En misschien moet je na die vakantie wel naar een nieuwe school? Kom dan op zaterdagnamiddag 22 april samen met je ouders zeker eens langs op de opendeurdag van ‘Vlaanderen’, want wie weet zijn wij wel de perfecte bestemming voor jou. Onze leerlingen staan zelf in voor de meeste rondleidingen op de opendeurdag. Zij kunnen niet alleen de beste informatie geven, het is voor hen meteen ook een mooie spreekoefening. Uiteraard zijn in alle lokalen ook leerkrachten aanwezig voor extra uitleg.