Lyceum OLV Vlaanderen
Smartschool Facebook Twitter

Infodagen & opendeur

Infoavond voor toekomstige eerste- en vijfdejaars

vrijdag 29 april om 19.00 uur

We nodigen de leerlingen van het zesde leerjaar, de toekomstige vijfdejaars en hun ouders van harte uit op onze infoavond. We bieden tijdens onze infoavond een speciaal programma aan, gevolgd door een rondleiding in kleine groepen. De leerlingen van het zesde leerjaar maken kennis met de school via een aantal gerichte activiteiten.


    

Opendeurdag

zaterdag 30 april van 14.00 tot 18.00 uur

We hebben de goede gewoonte om elk jaar in de lente de deuren van de school open te zetten voor het publiek. Iedereen die interesse heeft om de school eens van binnen te zien, is welkom. We ontvangen elk jaar een grote groep ouders, leerlingen en andere sympathisanten. De rondleidingen op de opendeurdag worden hoofdzakelijk gegeven door leerlingen van onze school. Voor hen is dat een mooie oefening in spreekvaardigheid en presentatie. De leerkrachten in de lokalen geven de ouders graag bijkomende uitleg.

 

Cre-actief@Vlaanderen

woensdag 2 maart 2016 van 14.00 tot 17.00 uur

Een hele namiddag gedragen door de ‘cre-actieve vakken’, zoals lichamelijke opvoeding en sport, muzikale en plastische opvoeding en techniek exclusief voor leerlingen van het zesde leerjaar. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar lyceum@rhizo.be.

We wensen je veel succes bij het maken van jouw keuze!

   

Infoavond 'Naar de derde graad'

maandag 22 februari 2016 om 20.00 uur

Wil je graag meer info over het studieaanbod in de derde graad aso? Kom dan naar onze infoavond 'Naar de derde graad'. Ouders van leerlingen uit onze scholengroep RHIZO kunnen zich inschrijven via de Maandbrief. Alle andere geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar lyceum@rhizo.be.

Met de brochure 'Naard de derde graad' willen we je graag begeleiden bij het maken van de belangrijke keuze waar je nu voor staat. Op het einde van het vierde jaar moet je namelijk een definitieve keuze maken voor een studierichting in het secundair onderwijs. Lees de brochure hier.

We wensen je veel succes bij het maken van jouw keuze!