CampusOost
Smartschool Facebook 

Pluim van de maand februari

Minionderneming van 7 EL valt in de prijzen.

Op de Vlajo verkoopdag@ring shopping Kortrijk Noord op 10 februari wonnen de leerlingen van 7EL de prijs voor het beste concept. Proficiat, goed bezig!

Simon Moenens 4SP en alle leerlingen van Sportwetenschappen 3-4-5-6

Proficiat, Simon mag als enige en eerste van de school naar de tweede ronde van de Jongeren Wiskunde OLympiade op woensdag 7 maart vrij. Een dikke pluim hiervoor en succes voor het vervolg!

Ook de andere leerlingen Sportwetenschappen verdienen een (kleiner) pluimpje voor hun deelname aan de wiskundeolympiade. De meesten behaalden ook meer dan behoorlijke resultaten.

Marthe Moreau (6STa)

Marthe Moreau (6STa) behaalde op 31 januari de zilveren medaille op het provinciaal svs-kampioenschap badminton voor aangeslotenen.

Justine Dekyvere (5SP)

Justine werd op 4 februari West-Vlaams kampioene kata, kumite en Algemeen West-Vlaams kampioene karate.

Chaimae El Massoul (5STa)

Een pluim voor Chaimae El Massaoul uit 5STa1 die zich engageert voor het podiumproject, voor De Crianza en voor het project "on the road" tijdens de krokusvakantie (samen met haar klastitularis Joke Eeckhout).

Elisa Desmet  (3LOa)  

verdient weer een pluim voor het verbreken van 2 oude schoolrecords in atletiek.

  • 60 m sprint in 8"10 (vierde plaats)
  • 200 m sprint in 26"08 (met deze tijd behaalde ze brons op de SVS-indooratletiekmeeting in Gent

Kevin Bonte (6LOa)

Vanuit de basisschool die aanwezig was op de SVS-activiteit Kronkeldidoe kregen we een pluim voor de begeleiding van onze leerlingen op deze sportdag voor de basisschool.

Kevin wist de kinderen met zo veel enthousiasme te motiveren, zelfs met een high five erbij na iedere activiteit. Proficiat!

Cadetten voetbal

3LOb Mattice Allemeersch, Xandro Cagliostro, Enver De Weirdt, Jacob Lammertyn, Henri Porteman

3LOc Jorn Braekeveld, Milan Christiaens

4LOa Joran Callens, Senne Ciers, Robbe Kerckhof, Kwinten Logie, Florian Soen, Jani Steelandt, Mathias Vanpraet, Bouwe Vlaeminck

4LOb Yelle Daels, Guillaume Rommens, Jitse Vandoorne, Rune Vercaemst

Deze ploeg voetballers verdienen een dikke pluim voor hun prestaties. Op 20 februari mochten ze de West-Vlaamse finale spelen tegen een hele sterke ploeg uit Wingene. De hele ploeg, met uitzondering van de keeper, waren spelers van KV Oostende. Onze ploeg verloor maar toch een mooie prestatie dat ze zo ver raakten.

Margaux Pollefeyt (5LOa)

Zij werd op 23 februari gehuldigd door het stadsbestuur van Harelbeke voor haar sportieve prestaties van het jaar 2017. Ze kreeg daarbij ook 's avonds in de sportshow nog de trofee van de sportraad die je als sporter éénmaal kan winnen in je gemeente. 

Op 25 februari werd Margaux Belgisch Kampioen in Tul & Sparring en won ze zilver in powerbreaking (Taekwon-do).