Lyceum OLV Vlaanderen
Smartschool Facebook Twitter

Oproep: Levensloop 2017

Loop voor je leven
(en dat van anderen)!

Op 9 en 10 september is er een nieuwe editie van Levensloop. Op dit sportieve evenement worden mensen ertoe aangezet om zich gedurende 24 uur (van zaterdag 15.00 uur tot zondag 15.00 uur) in te zetten voor de Stichting tegen kanker door rondjes te lopen of te wandelen op het domein van de Lange Munte (Kortrijk). Elke deelnemer betaalt, onafhankelijk van de afgelegde meters of kilometers, 10 euro en steunt hiermee wetenschappelijk onderzoek om de vreselijke ziekte, waar we jammer genoeg bijna allemaal mee te maken krijgen, te begrijpen en te bestrijden. Met de opbrengst wordt ook aan preventie gedaan. Daarnaast worden er ook allerlei initiatieven ondernomen om het leven van kankerpatiënten draaglijker te maken.

Dit jaar lopen alle scholen van RHIZO opnieuw onder één en dezelfde naam. We vragen jullie om het hele gezin op te trommelen tijdens het weekend van 9 en 10 september om jullie beste beentje voor te zetten.

 


Inschrijven kan nu al!

  • www.levensloop.be
  • Je klikt op 'Loop of wandel met ons mee'.
  • Kies je het juiste team: RHIZO.

Je zoveel deelnemers toevoegen als je maar wil (ook buren en familieleden zijn meer dan welkom). Let er wel op dat je bij de achternaam LOVV toevoegt. Zo weten de kapiteins van de scholen wie bij welke school aangesloten is.

De inschrijving is pas compleet na een online betaling! Mocht je problemen ervaren met de inschrijving, aarzel dan niet om de teamkapiteins, Christophe De Cooman en Sander Kemseke, te contacteren! Je kan ons ook altijd een gesloten omslag bezorgen met 10 euro en jouw naam. Dan doen wij de inschrijving voor jullie.

 


Wie niet kan deelnemen, kan ook altijd een gift doen (fiscaal aftrekbaar) en het geld bij het bedrag van RHIZO zetten.

De bedoeling is dat op elk moment van de dag en nacht een vertegenwoordiger van RHIZO (en zeker ook van onze school) aan het wandelen/lopen is. Er zal opnieuw voor rode RHIZO-T-shirts gezorgd worden. Als je al beschikt over zo’n T-shirt, dan vragen we jou om het aan te trekken, zodat we goed zichtbaar zijn!